[1][0:1]
Lydia Ingrid Maria Nordqvist - Åhnberg

F. 2004-??/?? i Hällefors, Hällefors fs

Far: Karl Daniel Åhnberg
Mor: Ingrid Catarina Nordqvist
Inga barn noterade
Källor:


Vistelser / Händelser:
1: 2004-??/?? i Hällefors, Hällefors fs [0 år]
 Lydia föds
 

Föddes.

[Visa karta för vistelser]

Kommentarer:
Var god att enbart skriva in kommentarer som direkt hör till ovanstående släktingar. Övriga meddelanden och önskemål tar jag gärna emot på min emailadress henrik.ahnberg@generationer.se eller också kan du skriva in det i gästboken. Om du skall skriva in ett långt meddelande så råder jag dig att SKRIVA I NOTEPAD (sv: ANTECKNINGAR) först! Jag kan inte garantera att denna sida är igång 24 timmar om dygnet (även om den borde det) så det finns en risk med att allt du skrivit varit förgäves om du inte skriver ner det i notepad först. Du kan även skriva i word eller vilket annat ordbehandlingsprogram som helst men textformateringen (textstorlek, färg osv.) kommer ej att sparas.

Henrik Åhnberg från Hällefors skrev följande 2006-05-06 16:26:45:

För att testa denna lilla kommentarsfunktion och för att göra ett tillägg: Jag är även en stolt gudfar till lilla Lydia. När hon döptes till Lydia Ingrid Maria så fann vi det lite roligt att kalla henne "lilla LIM" av de första bokstäverna i hennes förnamn.

separator

Du är för närvarande inte inloggad och kan därmed inte ge kommentarer. Registrera dig här.. eller logga in.

Kyrka
Om 7 dagar, den 04 mars har det gått 14 år sedan min moder Rut Lillemor Anita Åhnberg f. Lindh gick bort. Om 13 dagar, den 10 mars har det gått 22 år sedan min farfar Emil Henry Åhnberg gick bort.