[X][X]
Andreas Olsson

F. 1837-17/7 i Skällenäs, Söderåkra

Far: Olof Olsson
Mor: Anna Maria Håkansdotter
Inga barn noterade
Källor:
Söderåkra, Ai:6, HFL., 194
Söderåkra, C:4, FB., 179

FB: "Gifta drängen Olof Olsson i Skällenäs och dess hustru Anna Maria Håkansdotter. ?? vittnen: Jonas Pettersson i Brindegjude(??!) och dess hustru Stina Pettersdotter. Dräng. Jonas Pettersson i Skällenäs Ingrid Stina Nilsdotter i ??"

Kommentarer:
Var god att enbart skriva in kommentarer som direkt hör till ovanstående släktingar. Övriga meddelanden och önskemål tar jag gärna emot på min emailadress henrik.ahnberg@generationer.se eller också kan du skriva in det i gästboken. Om du skall skriva in ett långt meddelande så råder jag dig att SKRIVA I NOTEPAD (sv: ANTECKNINGAR) först! Jag kan inte garantera att denna sida är igång 24 timmar om dygnet (även om den borde det) så det finns en risk med att allt du skrivit varit förgäves om du inte skriver ner det i notepad först. Du kan även skriva i word eller vilket annat ordbehandlingsprogram som helst men textformateringen (textstorlek, färg osv.) kommer ej att sparas.

separator

Du är för närvarande inte inloggad och kan därmed inte ge kommentarer. Registrera dig här.. eller logga in.

Kyrka
Om 5 dagar, den 26 januari fyller min morbror Karl Einar Tommy Lindh år. Om 7 dagar, den 28 januari har det gått 112 år sedan min avlidne mormor Rut Maria Lindh f.Johansson föddes. Om 25 dagar, den 15 februari har det gått 132 år sedan min avlidne farfars far Karl Emil Ånberg föddes. Om 27 dagar, den 17 februari har det gått 128 år sedan min avlidne farfars mor Kristina Teresia Ånberg f. Löfgren föddes.