Bild från HFL, Ånsta. Anders Sunesson med hustrun Kierstin. Kierstins andre make, Elias nilsson står även med som dräng. Bild från Arkivdigital.
[1025][X:2]
Kierstin Persdotter

F. ????-??/??


1. Gift ????-??/?? [x år]
  m. Anders Sunesson
2. Gift 1717-24/9 [x år] i Backa, Ånsta
  m. Elias Nilsson
Barn m. Elias Nilsson:
   1. Kierstin f. ????-??/??
   2. Nils f. ????-??/??
Barn m. Anders Sunesson:
   1. [512][9:1] Per f. 1712-16/1 [58 år]
   2. Lars f. 1715-??/12
Källor:
Ånsta, Ai:1, HFL., 31, 135 (indirekt som "hustrun")
Ånsta, C:1, FB- DB- V&L-HF., 10 (AD bildnr!, Vigsel)

Kierstin Pärsdotter bor i Backa, Ånsta fram till sin makes död 4 november 1715. Kierstin med barnet Pär flyttar till Kiörningstorp där hon gifter sig med drängen Elias Nilsson och får två barn till.

Kommentarer:
Var god att enbart skriva in kommentarer som direkt hör till ovanstående släktingar. Övriga meddelanden och önskemål tar jag gärna emot på min emailadress henrik.ahnberg@generationer.se eller också kan du skriva in det i gästboken. Om du skall skriva in ett långt meddelande så råder jag dig att SKRIVA I NOTEPAD (sv: ANTECKNINGAR) först! Jag kan inte garantera att denna sida är igång 24 timmar om dygnet (även om den borde det) så det finns en risk med att allt du skrivit varit förgäves om du inte skriver ner det i notepad först. Du kan även skriva i word eller vilket annat ordbehandlingsprogram som helst men textformateringen (textstorlek, färg osv.) kommer ej att sparas.

separator

Du är för närvarande inte inloggad och kan därmed inte ge kommentarer. Registrera dig här.. eller logga in.

Kyrka
Om 14 dagar, den 04 mars har det gått 14 år sedan min moder Rut Lillemor Anita Åhnberg f. Lindh gick bort. Om 20 dagar, den 10 mars har det gått 22 år sedan min farfar Emil Henry Åhnberg gick bort.