Familjen Söderberg

Tredje person från vänster ståendes är Klara Maria Bengtsson och till höger om henne hennes man Gunnar Selim Söderberg. Till vänster om Klara står deras barn Gerda Kristina och Gunnar Georg. Till höger om Gunnar står deras barn August Helge, Gunhild Maria och Ingegerd Charlotta.

På raden nedanför sitter Klaras mor och far Britta Maria Persdotter och Bengt Håkansson. Till vänster om Britta står Klaras och Gunnars barn Ingrid Melane, mellan Britta och Bengt, Fanny Evelina samt till höger om Bengt, Hilda Elisabeth. Den enda som saknas i syskonskaran är Erik Ingvar som hade tandvärk den dagen och ville därför inte vara med på bild.

Bilden tagen i Sporrtorp, Grängesberg.

separator

Kommentarer:
Var god att enbart skriva in kommentarer som direkt hör till ovanstående släktingar. Övriga meddelanden och önskemål tar jag gärna emot på min emailadress henrik.ahnberg@generationer.se eller också kan du skriva in det i gästboken. Om du skall skriva in ett långt meddelande så råder jag dig att SKRIVA I NOTEPAD (sv: ANTECKNINGAR) först! Jag kan inte garantera att denna sida är igång 24 timmar om dygnet (även om den borde det) så det finns en risk med att allt du skrivit varit förgäves om du inte skriver ner det i notepad först. Du kan även skriva i word eller vilket annat ordbehandlingsprogram som helst men textformateringen (textstorlek, färg osv.) kommer ej att sparas.

separator

Du är för närvarande inte inloggad och kan därmed inte ge kommentarer. Registrera dig här.. eller logga in.

Kyrka
Om 7 dagar, den 29 maj fyller min brorsdotter Lydia Ingrid Maria Åhnberg år. Om 23 dagar, den 14 juni fyller min broder Karl Daniel Åhnberg år. Imorgon, den 23 maj har det gått 164 år sedan min farmors farfars far Hans Dahlström gick bort. Om 23 dagar, den 14 juni har det gått 89 år sedan min farfars far Karl Emil Ånberg gick bort. Om 27 dagar, den 18 juni har det gått 46 år sedan min farmors mor Gunhild Maria Dahlström f. Söderberg gick bort. Om 6 dagar, den 28 maj har det gått 127 år sedan min avlidne farmors mor Gunhild Maria Dahlström f. Söderberg föddes. Om 16 dagar, den 07 juni har det gått 118 år sedan min avlidne morfar Karl Einar Valentin Lindh föddes. Om 22 dagar, den 13 juni har det gått 155 år sedan min avlidne morfars mor Emma Olivia Lindh f.Karlsdotter föddes.