Einar och Ruth med de två yngsta barnen

Karl Einar Valentin Lindh och Ruth Maria Lindh, f. Johansson, tillsammans med döttrarna Annemai Birgitta Bernfalk, f. Lindh och Ulla-Britt Maria Lindh. Fotograf troligen sonen Paul Beng-Olof Lindh.

separator

Henrik Åhnberg från Hällefors skrev följande 2006-10-14 10:52:11:

Uppdaterat :). Inte lätt att se skillnad på er när ni var så små (och suddiga).


Ulli Lindh från Eksjö skrev följande 2006-10-13 20:26:36:

Vi är säkert ute på den vanliga söndagspromenaden. Då klädde man sig fin och gick en runda. Den vanligaste turen var Bogårdsrundan, en tur på 2-3 km. Annemai sitter i vagnen och det är jag (Ulla-Britt) som står bakom. Ruth ser ut att vara välfriserad i hårnät! som var vanligt på den tiden. Foto , antagligen Paul som var den som hade kamera.

Kommentarer:
Var god att enbart skriva in kommentarer som direkt hör till ovanstående släktingar. Övriga meddelanden och önskemål tar jag gärna emot på min emailadress henrik.ahnberg@generationer.se eller också kan du skriva in det i gästboken. Om du skall skriva in ett långt meddelande så råder jag dig att SKRIVA I NOTEPAD (sv: ANTECKNINGAR) först! Jag kan inte garantera att denna sida är igång 24 timmar om dygnet (även om den borde det) så det finns en risk med att allt du skrivit varit förgäves om du inte skriver ner det i notepad först. Du kan även skriva i word eller vilket annat ordbehandlingsprogram som helst men textformateringen (textstorlek, färg osv.) kommer ej att sparas.

separator

Du är för närvarande inte inloggad och kan därmed inte ge kommentarer. Registrera dig här.. eller logga in.

Kyrka
Om 15 dagar, den 27 augusti fyller min moster Ulla-Britt Maria Lindh år. Om 27 dagar, den 08 september har det gått 36 år sedan min mormor Rut Maria Lindh f.Johansson gick bort. Om 7 dagar, den 19 augusti har det gått 204 år sedan min avlidne farmors farfars far Hans Dahlström föddes. Om 9 dagar, den 21 augusti har det gått 134 år sedan min avlidne farmors far Ernst Reinhold Dahlström föddes.