Warning: split() [function.split]: REG_BADRPT in /var/www/generationer.se/public_html/1.php on line 336

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/generationer.se/public_html/1.php on line 346
En liten Emil <em>Henry</em> &Aring;hnberg tillsammans med sina f&ouml;r&auml;ldrar <em>Karl</em> Emil &Aring;nberg och Kristina <em>Therese</em> L&ouml;fgren. Fotografi taget i atelj&eacute; i Kiruna.
En liten Emil Henry Åhnberg tillsammans med sina föräldrar Karl Emil Ånberg och Kristina Therese Löfgren. Fotografi taget i ateljé i Kiruna.
[17][IV:2]
Kristina Theresia Löfgren

F. 1892-17/2 i Lögdeå, Nordmaling
D. 1955-21/12 i Björkås, Grängesberg

Dödsorsak: Ej angiven, 63 år
Far: Hans Fredrik Löfgren
Mor: Kristina Sofia Lindström
1. Gift 1914-17/5 [22 år] i Jukkasjärvi
  m. Karl Emil Åhnberg f.1888-15/2
Barn m. Karl Emil Åhnberg:
   1. [8][3:1] Emil Henry f. 1916-2/1 [82 år]
Källor:


Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/generationer.se/public_html/1.php on line 962

separator

Bilder:
Sidor:[1] 

Therese med syster?

Henry och Therese

Bröder till Therese?

Karl och Therese grav.

Kommentarer:
Var god att enbart skriva in kommentarer som direkt hör till ovanstående släktingar. Övriga meddelanden och önskemål tar jag gärna emot på min emailadress henrik.ahnberg@generationer.se eller också kan du skriva in det i gästboken. Om du skall skriva in ett långt meddelande så råder jag dig att SKRIVA I NOTEPAD (sv: ANTECKNINGAR) först! Jag kan inte garantera att denna sida är igång 24 timmar om dygnet (även om den borde det) så det finns en risk med att allt du skrivit varit förgäves om du inte skriver ner det i notepad först. Du kan även skriva i word eller vilket annat ordbehandlingsprogram som helst men textformateringen (textstorlek, färg osv.) kommer ej att sparas.

separator

Du är för närvarande inte inloggad och kan därmed inte ge kommentarer. Registrera dig här.. eller logga in.

Kyrka